Welke hypotheek
past u het beste?
Hypotheek

Waarmee kunnen wij u helpen?

hypotheek

De meest gunstige hypotheek voor u

“Hoeveel kan ik lenen en wat kost dat per maand?” Dat is de eerste - en hele logische - vraag die klanten ons stellen tijdens het kennismakingsgesprek.  We geven u graag een indicatie, het precieze antwoord kunnen we niet onmiddellijk geven. Om de meest gunstige hypotheek voor u te selecteren, verdiepen we ons eerst in uw persoonlijke situatie, zodat we de verschillende mogelijkheden voor u in kaart kunnen brengen. Ook maken we een risicoanalyse, zodat u weet waar u aan toe bent als er iets verandert in uw situatie. Bijvoorbeeld in geval van arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensioen. Zo weet u zeker dat u een hypotheek afsluit die u kunt betalen. Benieuwd naar onze werkwijze? We leggen alles uit in ons stappenplan.

Bereken uw maximale hypotheek

Benieuwd voor welk bedrag u een hypotheek kunt afsluiten? Vul de velden in, en u krijgt een eerste inschatting. Dat is een mooi uitgangspunt. Afhankelijk van uw persoonlijke omstandigheden en bijvoorbeeld de duurzame eigenschappen van uw nieuwe woning kunnen we u een advies op maat geven. Hierover gaan we graag met u in gesprek. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Bekijk de rente top 5

Deze actuele rentestanden geven u inzicht in de huidige rentetarieven. Goed om te weten: de rentestand is niet altijd de meest zwaarwegende overweging voor uw hypotheekkeuze; de voorwaarden zijn minstens even belangrijk.  

TARIEVEN EN werkwijze

Vergelijkingskaarten en protocol

Voor verschillende diensten die wij aanbieden geven wij uitleg in verschillende vergelijkingskaarten. In deze uitleg wordt aangegeven wat wij voor u doen en wat hierbij het te berekenen honorarium is. Deze informatie is gebaseerd op standaard werkzaamheden en tarieven. We laten u graag weten wat we in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen, en welke afspraken daarvoor gelden. Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkingskaart Hypotheek

Vergelijkingskaart Risicos afdekken

Vergelijkingskaart Vermogen opbouwen

Algemene Voorwaarden

Persoonlijke begeleiding van
selectie tot de finale
handtekening

We ondersteunen u bij elke stap in het traject en staan bij vragen altijd voor u klaar.

U volgt uw aanvraag
op de voet via ons
online
volgsysteem

U bekijkt realtime de status van uw aanvraag; welke documenten zijn in behandeling en wie is er aan zet?

Contact via videobellen of in levenden lijve op een van onze negen kantoren

Ontmoeten we elkaar op kantoor, of vindt u het prettiger alles online af te handelen? U bepaalt.

Duidelijk advies,
transparante kosten en snelle afhandeling

U kunt rekenen op onze deskundigheid, dienstbaarheid en onafhankelijkheid.

Duurzame hypotheken

Doordat uw woning duurzamer wordt, daalt uw energiegebruik

Verschillende hypotheekverstrekkers stimuleren duurzaamheid door een korting aan te bieden op de rente. Daarnaast is het mogelijk tot 5% extra te lenen op de wettelijke norm van 100% van de waarde van de woning, indien u dit bedrag uitgeeft aan het treffen van duurzame maatregelen. Welke maatregelen dit zijn, verschilt per geldverstrekker. De ene bank is hier flexibeler in dan de andere.

Laten we een afspraak maken

Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we elkaar leren kennen, en vertellen wij wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie.