Ik ga
verbouwen

De verbouwing van uw huidige of nieuwe woning financiert u via een bouwdepot. Dit is een aanvulling op uw hypotheek. De hypotheekverstrekker betaalt voor u de facturen voor de verbouwing uit het bedrag dat hiervoor is gereserveerd.

Laten we een afspraak maken

Graag nodigen we uit voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we elkaar leren kennen, en vertellen wij wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie.

Door uw verbouwing op deze manier te financieren, houdt de hypotheekverstrekker bij het afsluiten van uw hypotheek rekening met de waardevermeerdering van uw woning, met alle voordelen van dien. 

Heeft u plannen om uw woning ook te verduurzamen? Dit levert meer wooncomfort op, lagere energielasten en uw woning wordt meer waard, prettig als u uw woning later gaat verkopen. Hiervoor zijn aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. We kijken graag met u mee om te onderzoeken welke opties voor u het beste resultaat opleveren. Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor of via videobellen.   

Hypotheek

Waarmee kunnen wij u helpen?