Young cute couple repairs room
Ik ga
verbouwen

Laten we een afspraak maken

Wilt u meer informatie over de hypotheek voor het verbouwen van uw woning? Lees hieronder verder. Wilt u een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen? 

Young cute couple repairs room

Heeft u meer ruimte nodig en besloten te gaan verbouwen? Of wilt u een nieuwe keuken, badkamer of heeft u plannen met de tuin? Bij kleine verbouwingen loont het om dit van uw spaargeld te betalen. Echter heeft niet iedereen de mogelijkheid een verbouwing vanuit spaargeld te financieren. 

Voor hen zijn er eventueel verschillende financieringsmogelijkheden. Wij lichten ze kort toe:  

Lees minder

AFSLUITEN EXTRA HYPOTHEEK
VOOR VERBOUWING 

U kunt, naast de lopende hypotheek, een tweede hypotheek afsluiten om de verbouwing te betalen. Laat u goed adviseren. De juiste persoon om dit bij te doen, is de geldverstrekker waar de eerste hypotheek loopt. De aanvraag van de hypotheek is afhankelijk van de waarde van de woning en uw inkomen. Als u de woning heeft verbouwd of gaat verbouwen, stijgt de waarde van de woning meestal niet met hetzelfde bedrag als de kosten van de verbouwing. U bent afhankelijk van het soort verbouwing die u voor ogen heeft. Voorbeelden van praktische verbouwingen zijn: een uitbouw of dakkapel. Cosmetische verbouwingen zijn bijvoorbeeld een upgrade in van uw keuken of badkamer.  Vragen die hierbij kunnen komen kijken zijn: welke hypotheekvorm is aantrekkelijk bij het afsluiten van de tweede hypotheek, welke rentevast periode wordt er afgesloten, welke rente geldt er en wat zijn dan de extra maandlasten? Banken hebben ook richtlijnen of en hoe zij een hypotheekverhoging in behandeling nemen. 
Twee voorbeelden die in deze richtlijnen (kunnen) voorkomen zijn: geldt er een minimumbedrag voor een verhoging en wat zijn de kosten voor het in behandeling nemen? Verbouwen? Tijdens een gesprek onderzoeken we graag wat de beste en voordeligste mogelijkheid is in uw situatie. 

Tiler working renovation apartment

Hypotheek

Waarmee kunnen wij u helpen?