Financieel advies afgestemd op duurzaamheid

Duurzaam wonen

Overweegt u uw woning te verduurzamen, door bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, zonnepanelen, of het plaatsen van een warmtepomp? Dit is de ideale tijd om in duurzaamheid te investeren. De overheid biedt verschillende regelingen en subsidies aan om verduurzaming zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Ook zijn er hypotheekverstrekkers die duurzame hypotheken aanbieden met een korting op de rente. Daarnaast is het mogelijk extra te lenen, als u dit bedrag uitgeeft aan het treffen van duurzame maatregelen. We laten u met plezier weten welke mogelijkheden u heeft in uw specifieke situatie. 

Energie-neutrale en energieopwekkende woningen

Ook voor energie-neutrale en energieopwekkende (‘nul-op-de-meter’) (nieuwbouw)woningen zijn aantrekkelijke financieringsregelingen beschikbaar. Doordat uw woning duurzamer wordt, daalt uw energiegebruik. De kans is groot dat, ondanks de extra lening, uw maandlasten lager uitvallen dan u nu gewend bent. Wij rekenen dit graag voor u voor, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Laten we een afspraak maken

Graag nodigen we u uit voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we elkaar leren kennen, en vertellen wij wat wij voor u kunnen doen in uw specifieke situatie.