Hallo ik ben 
Leendert

Uw Opmaat 

financieel adviseur

Leendert Boerefijn

financieel adviseur

T. 06 57 58 08 73

Kennismaken met 

Leendert Boerefijn

Ik ben voor Opmaat financieel adviseurs, werkzaam in:

Gouda, Alphen aan den Rijn en Leiden 

Na mijn opleiding (MEAO bank- en verzekeringswezen) ben ik helemaal onderaan begonnen bij een degelijk assurantiekantoor. Het begon letterlijk met het opruimen van dossiers, vervolgens offertes maken en langzaam maar zeker door naar contact met de klanten. Het was een praktische en heel leerzame leerschool. Daarna heb ik bij verschillende verzekeraars en hypotheekaanbieders gewerkt en mijn vakmanschap steeds verder uitgebreid met het volgen van opleidingen. Begin 2015 heb ik me aangesloten bij Opmaat financieel adviseurs. De transparante persoonlijke manier van werken met cliënten past bij mij. Wij zijn geen hypotheekverkopers maar echt onafhankelijk adviseur. Uw belang staat voor ons boven die van de bank, geldverstrekker of hypotheeknemer, en we laten u de deur niet uitgaan voordat we zeker weten dat alles duidelijk voor u is. 

Ik ben ook financieel planner. Dat betekent dat u ook bij mij terecht kunt als u wilt weten hoe u er financieel voor staat als u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt raakt, of wat de financiële consequenties zijn als u wilt beginnen als zelfstandig ondernemer.

Benieuwd wat ik nog meer voor u kan betekenen? Dat vertel ik u graag tijdens een vrijblijvend kennismakings- en oriëntatiegesprek. Zullen we een afspraak maken?