‘’Er werd snel geschakeld binnen hetzelfde pand.’’
Klant aan het woord

Klant aan het woord

Frank en Nienke kochten onlangs hun eerste koophuis. De hypotheek is geregeld via Opmaat financieel adviseurs. Ze nemen u mee in hun ervaring! 

‘’Wij zijn, via de aankoopmakelaar van De Koning makelaars, doorgestuurd naar Opmaat financieel adviseurs. Het was onze eerste koopwoning, dus wisten nog niet wat hier allemaal bij kwam kijken. Wij waren heel blij dat er via de aankoopmakelaar zo snel geschakeld werd en dat de makelaar en financieel adviseur onder één dak, binnen hetzelfde pand werken. Er werd snel contact opgenomen door Opmaat financieel adviseurs en de afspraak georganiseerd.

‘’Wij wisten niet wat wij moesten verwachten’’ 

‘’In het telefoongesprek werden de verwachtingen geschetst. Tijdens de fysieke afspraak op kantoor werd het voor ons helemaal duidelijk. Wij hebben de stukken die van ons werden gevraagd aangeleverd via een digitaal klantenportaal. Wij zijn allebei thuis in de digitale wereld, dus hebben het werken met het portaal als positief ervaren. Je kunt supergemakkelijk inzien wat je nog moet inleveren en documenten terugvinden. We kregen via het portaal ook berichten zodat we wisten welke acties we moesten uitvoeren, in de tussentijd hadden we contact met de aankoopmakelaar en schakelden we met de binnendienst van Opmaat financieel adviseurs.” 

 

“Nadat de koopakte was getekend, kon de hypotheek officieel worden aangevraagd bij de geldverstrekker. Met René hebben we gekeken wat precies nodig was, welke hypotheekvormen er zijn en hoe lang we de rente wilden vastzetten. Spannend, want je weet niet wat er allemaal op je af komt. Het gesprek was goed voorbereid en gaf ons veel duidelijkheid. Sterker nog, na het gesprek kwamen er direct twee duidelijke offertes, dat was heel prettig!”  

‘’Wij hebben ons verbaasd over de snelheid van het proces, wij hoorden van anderen dat dit erg lang kon duren’’ 

“René gaf aan dat dit een wisselwerking is tussen de klant en Opmaat financieel adviseurs: omdat wij de stukken snel aanleverden konden zij er direct mee aan de slag. Tijdens het gesprek vertelde René dat hoe sneller wij handelen, hoe sneller ze vanuit Opmaat financieel adviseurs kunnen handelen. Niet alleen zijn we in contact geweest met René tijdens dit proces, we hebben tot drie keer telefonisch contact gehad met de binnendienst die ook van alles op de hoogte was. Het persoonlijke stukje kwam naar voren, bij het tweede belletje wisten ze direct wie wij waren en waar het over ging.”  

‘’Voor zo’n grote stap in je leven is vooral een open communicatie en eerlijkheid heel erg belangrijk’’ 

Over het algemeen zijn we erg positief! Als we Opmaat financieel adviseurs omschrijven voor anderen, dan hebben wij het proces en contact als oprecht, eerlijk en snel ervaren. Met name eerlijk en snel. Voor zo’n grote stap in je leven is vooral een open communicatie en eerlijkheid heel erg belangrijk!” 

Wij wensen Nienke en Frank veel plezier in hun nieuwe woning.