Afbeelding van WhatsApp op 2023 11 23 om 15.22.48 a5fb3464
Linda Barten
Collega aan het woord | Linda Barten

Collega aan het woord | Linda Barten

Het is tijd om iemand van ons team voor te stellen aan u; Linda Barten. Linda is sinds 2021 werkzaam bij Opmaat financieel adviseurs in de rol van commercieel medewerkster.

Hoi Linda, vertel eens, je werkt hier nu twee jaar, hoe gaat het met je? Kan je iets meer vertellen over je rol? 

Met mij gaat het goed, ik heb het erg naar mijn zin bij Opmaat financieel adviseurs. Ik vind het werk en de collega's erg leuk. Ik ben commercieel medewerker binnendienst. Ik begeleid klanten tijdens het hele traject van de hypotheekaanvraag. Ook ben ik de 'verbinder', dit houdt in dat ik verantwoordelijk ben voor het onderhouden van het contact tussen de makelaarskantoren en Opmaat financieel adviseurs.

Wat vind je het leukst aan je werk en wat zie je als een uitdaging?

 Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met de klanten en de hele dag met cijfers bezig zijn. Vanaf dat ik van school ben gekomen totdat ik hier ben begonnen, heb ik op een reisbureau gewerkt en dus altijd al contact met klanten gehad. Het groeien in mijn functie is voor mij de grootste uitdaging!

 Wanneer ga jij met een voldaan gevoel naar huis toe?

 Ik ga met een voldaan gevoel naar huis, als ik een leuke en gezellige dag heb gehad en al mijn werk heb kunnen doen. 

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Dat ik erg klantgericht/klantvriendelijk ben en met veel geduld de klanten help met hun hypotheekaanvraag.  Ook dat ik gezellig ben, ik houd van een praatje met mijn collega's.

Als je niet op het werk bent, waar kunnen we je dan vinden? Wat vind je leuk om te doen?

 Als ik niet op mijn werk ben, ben ik thuis bij mijn man Nic en onze 2 dochters Lieke van 12 jaar en Sanne van 9 jaar. Ik houd van leuke dingen doen met mijn gezin of met vrienden, zoals op vakantie gaan met onze caravan, uit eten of een avondje uit. Ik ga ook graag shoppen en loop iedere week 5 kilometer hard. Daarnaast doe ik ook nog aan Slowrun.