Opmaat   Vierkant   lichtblauw   Leendert1
Leendert Boerefijn
Collega aan het woord | Leendert Boerefijn

Collega aan het woord | Leendert Boerefijn

Het is weer tijd om iemand van ons team aan jullie voor te stellen. Dit keer is Leendert Boerefijn aan het woord. Wellicht heeft u Leendert al een keer ontmoet tijdens een adviesgesprek! 

Hoi Leendert, je bent al heel wat jaren actief bij Opmaat financieel adviseurs, kan je ons meer vertellen over jouw rol en werkzaamheden?  

Vanaf 2014 werk ik als mede-eigenaar en financieel adviseur bij Opmaat financieel adviseurs. Als adviseur verleen ik uitgebreid hypotheekadvies aan zowel bestaande als nieuwe klanten, variërend van starters tot complexe dossiers.  

Waar word je blij van?

Ik vind het leuk om elke dag in aanraking te komen met klanten en hen te helpen bij het nemen van misschien wel de belangrijkste financiële beslissing in hun leven. 

Wanneer ga je met een voldaan gevoel naar huis toe?

Als ik de klant heb kunnen helpen bij het maken van de juiste financiële keuzes.  

Hoe zouden je collega’s jou omschrijven?

Als een (klant-)vriendelijke en behulpzame collega, die geen uitdaging uit de weg gaat. Ook iemand die van een praatje en gezelligheid houdt. 

Als je niet op het werk bent, waar kunnen we je dan vinden? Wat vind je leuk om te doen?

Ik woon samen met mijn partner Petra en onze twee kinderen Roos & Daan. We doen graag leuke dingen, zoals wandelen op het strand, naar de bioscoop, lekker uit eten en op vakantie gaan. Daarnaast maken we graag tijd voor een gezellige avond met vrienden.  
Ik heb een enthousiaste passie voor voetbal, zowel zelf voetballen als wedstrijden op tv kijken.  
Ook heb ik nog een aantal bestuursfuncties bij diverse lokale verenigingen, bijvoorbeeld van de voetbalclub.