Wij verwelkomen onze nieuwe collega Marjolein Blommendaal!

03/05/2018 - Wij zijn erg blij te kunnen meedelen dat ons team groeit! Per 1 maart is Marjolein Blommendaal gestart bij Opmaat financieel adviseurs. Marjolein stelt zich graag aan u voor:

Per 1 maart mag ik het team van Opmaat financieel adviseurs versterken in de functie van commercieel medewerker binnendienst. Samen met Emmy ondersteun ik de financieel adviseurs en begeleiden we klanten bij het afsluiten en beheren van hypotheken en verzekeringen.

Ik werk al jaren in de financiële sector en heb veel ervaring op gedaan bij diverse banken, verzekeraars en tussenpersonen. Bij het afsluiten van de hypotheek komt veel kijken. Ik vind het leuk om mensen hierin te begeleiden en zorg daarbij voor een duidelijk proces.

Het persoonlijke contact en de veelzijdigheid van de werkzaamheden vind ik erg leuk. We hebben veel verschillende klanten. Sommige klanten zijn heel blij omdat ze net een mooie nieuwe woning hebben aangekocht. Voor andere klanten is de reden voor een gesprek minder leuk. Dit is bijvoorbeeld het geval is bij een scheiding of overlijden. Al die verschillende klanten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is!

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten. Ik ga dan lekker tennissen of fietsen. Daarnaast ben ik moeder van twee kindjes van 2 en 4 jaar oud.

Delen:

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"Salderingsregeling op zonnepanelen verlengd tot 2023"

Goed nieuws voor huizenbezitters die overwegen om zonnepanelen te...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap