Wie heb ik aan de lijn?

12/01/2018 - Als u Opmaat Financieel Adviseurs belt, is er grote kans dat u Emmy Breetveld aan de lijn krijgt. Op maandag, dinsdag en donderdag komt ze van Waarder naar Woerden om het Opmaat team te versterken.

Emmy werkt al geruime tijd in de financiële sector. Na de havo deed ze de opleiding tot financieel administrateur. Ze deed werkervaring op in verzekeringen en hypotheken. In januari 2016 werd ze gevraagd door Rene en Leendert voor ondersteuning  en sinds die tijd werkt ze met plezier voor Opmaat. Tijd om Emmy eens aan de tand te voelen. 

“Ik ben gek op cijfertjes, perfectionistisch en ja, een controle-freak  mag je me ook best noemen,” we zitten in haar kamer en ook al regent het buiten, door Emmy’s warme persoonlijkheid is het al snel gezellig. Je begrijpt meteen dat klanten zich snel op hun gemak voelen als ze Emmy aan de lijn hebben. Rustig, zelfverzekerd en met een lach legt ze ingewikkelde materie uit. “Dat vind ik ook zo leuk aan mijn vak, vertelt ze enthousiast. “Persoonlijk contact met mensen, moeilijke dingen in Jip en Janneke taal begrijpelijk maken. Ik heb zoveel verschillende mensen aan de telefoon, van starters tot doorstromers. Vragen over bankgaranties, overlijdensrisicoverzekeringen, ik zorg dat alles in orde komt en bewaak de processen. Mijn werk is echt heel veelzijdig. Natuurlijk plan in de afspraken in voor Leendert en Rene, daarvoor hou ik altijd een intro gesprekje, zodat de verwachtingen over en weer duidelijk zijn. Dat de juiste spullen meegenomen worden.” Emmy heeft in de avonduren haar WFT diploma (wet financieel toezicht) basis gehaald, dat smaakte naar meer en Emmy is van plan om verder te leren. “In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, lekker wandelen, tuinieren genieten van het groen om me heen. Het meest geniet ik van mijn gezin, en dat is met twee jongens van vier en zes vaak al druk genoeg.” lacht ze.

 

Delen:

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"Salderingsregeling op zonnepanelen verlengd tot 2023"

Goed nieuws voor huizenbezitters die overwegen om zonnepanelen te...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap