Start verkoop datum van Het Havenhuys is bekend!

12/04/2019 - Op zaterdag 13 april gaan de 30 appartementen en 4 penthouses van Het Havenhuys in verkoop. Appartementen met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om de hoek.

Het Havenhuys. Mondain wonen aan boord van De Baronie. Het is heerlijk wonen in Baronie Haven in Alphen aan den Rijn. Met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om hoek.

In Het Havenhuys komen 30 appartementen en 4 penthouses. Stuk voor stuk smaakvolle woningen die het karakter van De Baronie met zich meedragen. De industriële uitstraling van de voormalige fabriek is gecombineerd met een stijlvol woonconcept. Zo beschikken alle appartementen over een royaal balkon en/of terras met een uitstekende zonligging en zicht op de haven.

Meer informatie is hier te vinden op de website van De Koning Makelaars

Je bent morgen tussen 11.00 & 13.00 uur van harte welkom op het kantoor van Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars te Alphen aan den Rijn (Raoul Wallenbergplein 21). Je ontvangt dan een brochure, prijslijst en een uitgebreide uitleg over de verdere procedure.

Onze adviseur Leendert Boerefijn zal ook aanwezig zijn om jouw vragen over de financiering te beantwoorden. Uiteraard is mogelijk om een afspraak te maken om samen te kijken of de koop financieel haalbaar is. Vul dit formulier in en wij nemen dan contact met jou op.


 

Delen:

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Vacatures

Nieuws

"Dit zijn de financiele plannen voor 2020"

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de financiële plannen voor het...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap