Nieuwe collega! Even voorstellen.....

06/10/2018 - Opmaat financieel adviseurs groeit! Ons team is uitgebreid met Nick Zuidam in de functie van hypotheekadviseur. Hij stelt zich graag even voor:

Na mijn studie ben ik ooit begonnen als commercieel medewerker. Een mooie ervaring, maar niet iets wat ik op lange termijn graag wilde blijven doen. Via een bekende ben ik na ruim twee jaar overgestapt naar de financiële dienstverlening en ben ik begonnen als financieel adviseur en later in een andere organisatie doorgegroeid als hypotheekadviseur. Leuk! Want deze functies gingen gepaard met de nodige nieuwe opleidingen en gaven mij de kans om meer persoonlijk contact te onderhouden en cliënten te helpen met mijn expertise.

Na ruim 7 jaar als hypotheekadviseur ben ik nu werkzaam bij Opmaat financieel adviseurs. Mijn doel is er voor te zorgen dat ik u vanaf het moment van aankoop zoveel mogelijk kan ontzorgen, u kan begeleiden in het kiezen van de voor u best passende hypotheek en dat u naderhand met een tevreden gevoel terug kunt kijken op onze dienstverlening. Daarom neem ik elke stap en overweging graag zorgvuldig met u door.

Ik sta voor u klaar om u te ondersteunen bij één van de belangrijkste financiële beslissingen in uw leven. Maak gerust eerst een vrijblijvende afspraak.

Delen:

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"Salderingsregeling op zonnepanelen verlengd tot 2023"

Goed nieuws voor huizenbezitters die overwegen om zonnepanelen te...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap