Laat u verwarmen door de nieuwe Woondromen

03/03/2018 - Het is uitzonderlijk koud voor de tijd van het jaar. Daarom verwarmen wij u graag met een nieuwe Woondromen van De Koning Makelaars en Fides Makelaar. Boordevol nieuws, achtergronden en trends op het gebied van wonen en verhuizen.

Er wordt weer en bijzondere buurtgenoot in het zonnetje gezet en u kunt het huidige woningaanbod vinden. Tevens wordt er teruggeblikt op 60 jaar Woondromen waarmaken. Verder zijn er de volgende onderwerpen voor u:

Wat zijn uw kansen op de woningmarkt?

We zoomen in op de huidige woningmarkt. Is deze echt zo oververhit als de krantenkoppen zeggen? En wat zijn dan uw kansen? 

Nieuwbouwtrends

De nieuwbouwspecialisten vertellen u over duurzame alternatieve voor aardgas, de eerste gasloze woningen worden al gebouwd. Dirk-Jan, Vincent en Michelle laten u de leukste plekjes zien van Vleuten, De Meern en Leidse Rijn. Waar ooit de romeinen marcheerden, rennen, skeeleren en wandelen nu de mensen op 'het lint' van het Maximapark. 

De woondroom van Dennis en Valeria

Een ruim huis met historie, een praktische indeling en een tuin in een gezellige wijk niet te ver van het centrum in Leiden. Ga er maar eens aanstaan als aankoopmakelaar! Martijn vond deze droomwoning voor Dennis en Valeria. 

Een hypotheek na je pensioen

"Komen wij nog wel in aanmerking voor een hypotheek?" Ada en Jan zijn gepensioneerd en willen verhuizen. Van Uithoorn naar Gouda. Leendert hielp ze met het financiële gedeelte. Want jazeker, ook als u gepensioneerd bent, kunt u een hypotheek afsluiten.

Kortom, voldoende leesvoer. Neem er een warm drankje bij, ga er eens lekker voor zitten en lees Woondromen online. Deze Woondromen doorsturen naar vrienden, familie of kennissen? Doen!

Delen:

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"Salderingsregeling op zonnepanelen verlengd tot 2023"

Goed nieuws voor huizenbezitters die overwegen om zonnepanelen te...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap