Familie energielabel

Lagere woonlasten

Uw vaste lasten bestaan niet alleen uit uw hypotheekkosten. Elke maand worden ook de kosten voor energiegebruik, verwarming, verzekeringen, internet en telefonie van uw rekening afgeschreven. Deze bedragen kunnen behoorlijk oplopen, en hebben een aanzienlijk effect op uw maandelijkse bestedingsruimte. Om u te helpen deze kosten zo laag mogelijk te houden, zijn we samenwerkingen aangegaan met deskundigen:

Duurzame Woonlastenverlager

Hoe energiezuiniger uw woning is, hoe lager de energiekosten zullen uitvallen. Of is het voor u interessant om energieneutraal, of zelfs energieopwekkend te wonen? Om alle mogelijkheden... lees meer

Hoe energiezuiniger uw woning is, hoe lager de energiekosten zullen uitvallen. Of is het voor u interessant om energieneutraal, of zelfs energieopwekkend te wonen? Om alle mogelijkheden overzichtelijk voor u op een rij te zetten, hebben de specialisten van Wij Wonen Duurzaam de Woonlastenverlager opgesteld, een tool die u helpt bij het maken van de juiste keuzes om uw woning duurzamer te maken. Wij assisteren u graag bij het invullen hiervan. U ontvangt vervolgens een rapport, samengesteld door een duurzaamheidsspecialist, dat specifiek is afgestemd op uw situatie met maatregelen die u kunt treffen om uw woning duurzaam te maken. Aan de hand van dit rapport selecteren wij de hypotheek die hier het beste op aansluit en brengen we het voordeel op uw maandlasten voor u in kaart.

De kosten voor het uitvoeren van de Duurzame Woonlastenverlager verdient u terug met inzet van energiebesparende maatregelen, en de lagere maandelijkse energielasten die dit met zich meebrengt. Bovendien krijgt uw woning een beter energielabel, waardoor de waarde van uw woning stijgt. Én u draagt uw steentje bij aan het tegengaan van klimaatverandering.

Wij Wonen Duurzaam helpt u ook met plezier bij het organiseren van de verbouwing, van het aanvragen van offertes tot en met de bouwbegeleiding tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

Doe de Duurzame Woonlastenverlager >

Scherpe tarieven voor Nutsvoorzieningen

Onze samenwerkende partner zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt bij aanbieders van energie, internet, televisie en telefonie. Deskundige medewerkers nemen contact met u op om uw woonsituatie en... lees meer

Onze samenwerkende partner zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt bij aanbieders van energie, internet, televisie en telefonie. Deskundige medewerkers nemen contact met u op om uw woonsituatie en voorkeuren te bespreken, en doen u een voorstel dat bij uw situatie past en overeenkomt met uw wensen. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat u kiest voor schone energie. In het voorstel aan u houden zij rekening met tarieven, tijdelijke promoties, voorwaarden en de kwaliteit van de klantenservice. Als u met hun advies akkoord gaat, zorgen zij voor het (over)sluiten van alle contracten; u heeft hier zelf geen omkijken meer naar.

Kies en Klaar verzekeringen

De aankoop van een nieuwe woning is een goed moment om uw verzekeringspakket onder de loep te nemen. Uw nieuwe huis moet immers goed verzekerd zijn. En dan kunt u meteen eens kijken naar uw andere... lees meer

De aankoop van een nieuwe woning is een goed moment om uw verzekeringspakket onder de loep te nemen. Uw nieuwe huis moet immers goed verzekerd zijn. En dan kunt u meteen eens kijken naar uw andere verzekeringen. Zijn die nog up-to-date? Om er zeker van te zijn dat u goed verzekerd bent en u niet te veel aan premies betaalt, adviseren wij u uw verzekeringen af te sluiten via de Kies en Klaar Service van onze partner Combinass verzekeringen. U ontvangt per e-mail een offerte, waarbij u zelf kunt aangeven voor welk pakket u kiest. Alle administratieve rompslomp wordt verder door de experts van Combinass verzorgd. Zij zijn ook uw onafhankelijk tussenpersoon in geval van schade. Zo bent u uitstekend verzekerd voor een concurrerende prijs, terwijl uw belangen worden behartigd door een betrouwbare, onafhankelijke tussenpersoon.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op >

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"De eigen woning en de belastingen voor 2019"

Welke wetswijzigingen vinden er plaats in 2019 met betrekking tot...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap