Het team van Opmaat financieel adviseurs

Kennismaken met Opmaat Financieel Adviseurs

Opmaat Financieel Adviseurs René Verlaan, Leendert Boerefijn en Nick Zuidam zijn meer dan thuis in de wereld van financiële planning, hypothecaire planning en verzekeringen. Zij zijn beëdigd en houden alle aanpassingen in hun vakgebied nauwkeurig bij. U bent dus verzekerd van up-to-date informatie als u met hen om tafel zit. René, Leendert en Nick weten u de complexe materie rondom financiële zaken, hypotheken en verzekeringen en de bijbehorende regelgeving op eenvoudige wijze uit te leggen en zijn duidelijk, transparant en onafhankelijk in hun adviezen en berekeningen.

Zoekt u een financieel adviseur in de regio Woerden, De Meern of Nieuwkoop?

René Verlaan staat voor u klaar. Hij ontvangt u met plezier voor een kennismakingsgesprek op een van de kantoren in deze plaatsen. U maakt een afspraak via e-mail, of bel met het kantoor van uw keuze.

“Als klein jongetje al was ik bovenmatig geïnteresseerd in mensen en  - destijds - guldens.”
> Meer weten over René Verlaan

Zoekt u een financieel adviseur in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn of Gouda?

U bent van harte welkom bij Leendert Boerefijn. Hij ontvangt u met plezier voor een kennismakingsgesprek op een van de kantoren in deze plaatsen. U maakt een afspraak via e-mail, of bel het kantoor van uw keuze.

“Ik ben mijn carrière helemaal onderaan de ladder begonnen bij een degelijk assurantiekantoor.”
> Meer weten over Leendert Boerefijn

Zoekt u een financieel adviseur in de regio Houten of Vianen?

Nick Zuidam

Nick Zuidam helpt u graag verder. Hij ontvangt u met plezier voor een kennismakingesprek op een van de kantoren in deze plaatsen. U maakt een afspraak via e-mail, of bel het kantoor van uw keuze.

“Mijn doel is ervoor te zorgen dat u geen stress ervaart.”
> Meer weten over Nick Zuidam

 

Het team compleet

Commercieel medewerkers Emmy Breetveld en Marjolein Blommendaal maken het team van Opmaat financieel adviseurs compleet. Zodra de financieel adviseur het advies voor de beste financieringsvorm met u heeft afgestemd, gaan Emmy en Marjolein voor u én met u aan de slag. Bijvoorbeeld met het verzamelen van alle benodigde formulieren die de geldverstrekkers nodig hebben. Zij begeleiden u bij uw financieringsvraagstuk en onderhouden contact met alle partijen, van makelaar tot notaris. Beiden zijn – vanzelfsprekend – WTF-gecertificeerd en stellen alles in het werk om het traject voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen financiële vraag is hen te gek, dus aarzel niet om even te bellen als u iets nog niet begrijpt. 

 

“Door mijn persoonlijke benadering en betrokkenheid in het gehele proces, ben ik uw steun. Samen bespreken wij alles stap voor stap, zo weet u bij mij altijd waar u aan toe bent." - Emmy Breetveld 


 

 

”Ik vind het fijn dat wij mensen kunnen helpen door moeilijke materie uit handen te nemen. U hoeft zich geen zorgen te maken, alles komt goed.” - Marjolein Blommendaal

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Vacatures

Nieuws

"Coronavirus: zo gaan wij hiermee om"

Nederland is in de ban van het coronavirus. Uiteraard houden wij...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Hypotheek

hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Contact

Baby op trap