Pexels ketut subiyanto 4474047
Ik ben een expat
en wil een woning kopen

Laten we een afspraak maken

Wilt u meer informatie over het aanvragen van een hypotheek als expat? Lees hieronder verder. Wilt u een vrijblijvend hypotheekgesprek aanvragen? 

Pexels ketut subiyanto 4473892 liggend

Ook als expat kunt u in Nederland een hypotheek afsluiten bij aankoop van een woning.

Bij het kopen van een woning is iedere situatie anders. Het is belangrijk dat we tijdens de gesprekken kijken naar uw inkomen en uw wensen. Het kan zo zijn dat u als expat nog een eigen woning heeft in het land waar u eerder heeft gewoond. Is deze verhuurd en heeft u alles goed gedocumenteerd? Denk aan het eigendom, de hypotheek en de verhuur, dan is het bezit van deze woning op voorhand geen issue. Bij een hypotheekaanvraag moet dit keer op keer uitgebreid worden toegelicht.

Voor expats van buiten de EU-landen zijn er ook mogelijkheden. Heeft u geen vaste verblijfsvergunning, laten we dan kijken wat uw situatie is en welke mogelijkheden er zijn.

Lees minder

Hoe ziet dit proces eruit? 

1. Kennismakingsgesprek 

Wij nodigen u graag uit voor en oriënterend gesprek zodat we in kaart kunnen brengen wat uw financiële mogelijkheden zodat u straks uw droomwoning kunt kopen.

2. Op zoek naar uw droomhuis

welke wensen heeft u? Waar moet de woning aan voldoen? Goed om dit voor uzelf te bedenken. U kunt bij dit proces een beroep dan op een aankoopmakelaar. Huis gevonden?

3. U brengt een bod uit

is het bod geaccepteerd? Dan wordt er een koopovereenkomst opgesteld die u vervolgens kunt tekenen.

4. De financiering;

u heeft getekend voor de woning. Samen kijken wij welke hypotheek vorm er het beste bij uw situatie past en welke geldverstrekker de juiste match biedt. Wij begeleiden u hier persoonlijk bij. De financieel adviseur stelt een hypotheek offerte voor u op.

5. Tekenen van de hypotheek offerte;

als u het eens bent met de hypotheek offerte kan deze worden getekend!

6. De laatste stap, op naar de notaris!

De notaris heeft alle documenten ontvangen. De eigendomsoverdracht wordt getekend door u en de verkopende partij. Gefeliciteerd!

Maak het u gemakkelijk en vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze financieel adviseurs.  

Hypotheek

Waarmee kunnen wij u helpen?