hypotheek bij opmaat financieel adviseurs

Welke hypotheek past u het beste?

“Hoeveel kan ik lenen, en wat kost dit per maand?”

Welke hypotheek het beste bij u past is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Wat gebeurt er als u een nieuw huis koopt, terwijl u uw huidige woning nog niet heeft verkocht? Wat zijn de mogelijkheden als u nog geen vaste aanstelling heeft, of zelfstandige bent? En hoe zit het ook al weer met de hypotheekrenteaftrek?
Vast staat dat de hypotheek met de laagste rente niet altijd de verstandigste keuze is; ook de voorwaarden waaronder u een hypotheek afsluit zijn uiterst belangrijk. Wij vinden voor u de meest gunstige hypotheek voor de lange termijn. Om de geschikte hypotheek voor u te selecteren, verdiepen we ons in uw persoonlijke situatie en levensstijl zodat we de verschillende de mogelijkheden helder voor u in kaart kunnen brengen. Bovendien maken we een risicoanalyse waarbij we rekening houden met de wijzigingen in uw situatie bij overlijden, arbeidsongeschiktheid, werkeloosheid en pensioneren. Zo weet u zeker dat u een hypotheek afsluit die u zich kunt veroorloven. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan ons stappenplan.
 

Wilt u alvast een indicatie van de maximale hypotheek op basis van uw inkomen?

Bereken uw maximale hypotheek >

Benieuwd naar de actuele rentestand?

Bekijk de Rente Top 5

 

Bekijk ook onze dienstverleningsdocumenten.

Duurzame hypotheken

Het afsluiten van een duurzame hypotheek biedt kansen als u van plan bent uw woning energiezuinig te maken. Verschillende hypotheekverstrekkers stimuleren duurzaamheid door een korting aan te... lees meer

Het afsluiten van een duurzame hypotheek biedt kansen als u van plan bent uw woning energiezuinig te maken. Verschillende hypotheekverstrekkers stimuleren duurzaamheid door een korting aan te bieden op de rente. Daarnaast is het mogelijk tot 5% extra te lenen op de wettelijke norm van 101% van de waarde van de woning, indien u dit bedrag uitgeeft aan het treffen van duurzame maatregelen. Welke maatregelen dit zijn, verschilt per geldverstrekker. De ene bank is hier flexibeler in dan de andere.

Ook voor energie-neutrale en energieopwekkende (‘nul-op-de-meter’) (nieuwbouw)woningen zijn aantrekkelijke financieringsregelingen beschikbaar. Doordat uw woning duurzamer wordt, daalt uw energiegebruik. De kans is groot dat, ondanks de extra lening, uw maandlasten lager uitvallen dan u nu gewend bent. Wij rekenen dit graag voor u voor, zodat u precies weet waar u aan toe bent

Reviews

"Direct en bekwaam"

"De adviseur is heel betrokken. Denkt goed mee en is zeer accuraat....

Daarom kiest u ons

Een afspraak maken

Nieuws

"Dit zijn de financiele plannen voor 2020"

Op Prinsjesdag heeft het kabinet de financiële plannen voor het...

meer nieuws

Nieuwsbrief

Advies

Adviesgesprek bij Opmaat financieel adviseurs

Lagere woonlasten

Familie energielabel

Kennismaken

Het team van Opmaat financieel adviseurs

Contact

Baby op trap